Teatre del Oprimit

El segon divendres de teatre vam estar fent més teatre del oprimit. Començarem passant-nos la energía, de la mateixa manera que el ferem la setmana anterior, pirmer a soles en una palmada, després es podia rebotar, lo que vol dir que si algú te rebota la energía, este té que passar-se-la a un altre. Només poden haber dos rebots, no més. Quan ja habiem fet aquesta modalitat vam añadir una nova, que era dir una paraula qualsevol, la nostra era esternocleidomastoideo, quan deiem açò teniem que canviar-nos tots de lloc i tornar a començar.

          La següent activitat que vam fer era caminar, caminar per tota la clase com si no haguera ningú, escoltan la música i seguint el ritme, fins que Carles feia una palmada i nosaltres teníem que mirar a un altre als ulls fins que tornara a fer una altra palmada. Després mentre caminàvem teníem que fixar-nos en un lloc, anar a el i dir el nostre nom en veu alta; des de eixe mateix lloc, fixar-nos en un altre, anar i fer una figura, com si fòrem estatues i des de eixe mateix lloc teniem que tornar al lloc inicial. Quan ho fèrem una o dues vegades, vam fer-lo una altra tots a la vegada, fins que ixquera al unísono. Carles es pensava que ens costaríamés intents fer-lo perfecte, però només ho ferem dues vegades per a fer-lo perfecte.
   
         Després de això vam fer l'activitat de l'espill, que tracta de que una parella es pose en front de l'altra, i que mentre una es mou, l'altra l'imita, i després al contrari, encara ue nosaltres anàvem barallant-nos.

         Una altra activitat que vam fer va ser fer de fotògraf i càmara de fotos en un company. Primer un dels dos feia de càmara i l'altre de fotògra i després al contrari. Es tractava que la persona que guiava fera que la càmara capturara 3 llocs bons de la clase, i la segona persona que guia le fera capturar 3 llocs roïns de la clase.

        Amb aquestos moments que vam capturar de la clase, tant els bons com els roïns, vam fer dues escenes de teatre, una de les bones i altra de les roïnes.

       Aquest va ser el resultat:




Comentarios

Entradas populares de este blog

Istambul

Gátova con la poesía

Viernes 16... TEATRO!